WbAddict

Salon de infrumusetare in Cartierul Francez

Woman Beauty Addict este un salon de infrumusetare  situat în Băneasa, care a prins contur din dorinta de a le oferi tuturor femeilor servicii de lux, ce au ca principal scop evidentierea frumusetii naturale. Echipa WB Addict, formată din experti al căror profesionalism este recunoscut în Moscova si Chisinău, are misiunea de a accentua frumusetea nativă a fiecărei femei cu ajutorul procedurilor de înfrumusetare de ultimă generatie.

Woman Beauty Addict a devenit una dintre principalele alegeri ale doamnelor atunci când optează să beneficieze de serviciile unui salon de infrumusetare de lux din zona Baneasa. Acest lucru a devenit posibil datorită faptului că specialistii WB Addict oferă servicii de înfrumusetare de calitate premium. Care le adaptează constant noilor tendinte în materie de beauty. Pentru Woman Beauty Addict, frumusetea este reprezentată de simplitate. Vara anului 2019 este caracterizată de coafuri simple si feminine realizate în stilul boho-chic. Acest tip de coafură este specific părului bogat, de lungime mediu sau lung. Însă, acesta poate fi obtinut si în cazul în care părul Dumneavoastră este scurt sau rar. Datorită extensiilor din păr 100% natural, de origine slavonă, care constituie elementul de noutate oferit de salon.

Un păr bogat si strălucitor trebuie completat de către un machiaj care să evidentieze trăsăturile esentiale.

Vara acest machiajul bronze-glow este unul dintre cele mai apreciate. Pleoape cremoase în nuante de piersică ori cupru, un blush într-un subton de rosu si buzele voluptoase reprezintă elementele esentiale ale acestui tip de make-up. Serviciile de cosmetică de lux de care puteti beneficia în cadrul salonului situat în zona Băneasa, oferă si realizarea acestui tip de machiaj.

Pentru make-up artistii Wb Addict, cosmetica reprezintă o artă a frumosului. Consideră că o privire seducătoare este ideală pentru un make-up bronze-glow. O astfel de privire presupune ca genele să aibă volum, intensitate, cât si o alungire perfectă. Acest lucru poate fi obtinut cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir. De asemenea, dacă genelor le lipseste doar acel aspect bogat, specialistii vă recomandă laminarea genelor. Acesta este un procedeu cosmetic non-invaziv, nedureros si semi-permanent, care nu atacă sănătatea genelor naturale. Astfel, datorită acestei proceduri, make-up artistii WB Addict vor reusi să redea genelor Dumneavoastră un aspect bogat si sofisticat. Genele vor deveni mai puternice si vor cre ste mai bine, iar forma acestora nu va fi afectată după somn. Procedura durează aproximativ o oră, iar efectul se păstrează până la 2-3 luni.

Forma sprâncenelor

reprezintă, de asemenea, un aspect foarte important în definirea trăsăturilor fetei. Deoarece acestea constituie una dintre cele mai expresive caracteristici faciale. În ceea ce priveste noile tendinte ale verii 2019, sprâncenele naturale reprezintă cea mai inspirată alegere. La Woman Beauty Addict puteti obtine un look natural al sprâncenelor cu ajutorul procedurii de micropigmentare. O tehnica non-invazivă ce presupune introducerea pigmentului în straturile superioare ale pielii. Există mai multe optiuni de micropigmentare, însă expertii WB Addict recomandă de fiecare dată tehnica powdering. Aceasta ajută la obtinerea formei ideale pentru sprâncene. Această tehnică presupune reproducerea sprâncenelor realizate în fard. Se efectuează cu ajutorul unor ace speciale care reproduc efectul de sprânceană fardată. În urma acestei proceduri sprâncenele vor fi bine definite, mai bogate, fiind evidentiată frumusetea naturală a chipului.

Manichiura si pedichiura

reprezintă ritualuri de îngrijire estetică cu rol important în ceea ce priveste imaginea pe care dorim să o transmitem.  Anul 2019 vine cu inovatii ce tin de forma unghiei, de îngrijirea si protejarea acesteia. Astfel, pentru o manichiură la modă vara aceasta, WB Addict recomandă unghiile în formă de migdală. În cadrul salonului Woman Beauty Addict puteti obtine acest tip de unghie. De asemenea, puteti beneficia de manichiura clasică, semi-permanentă sau constructii cu gel ce vor oferi un aspect îngrijit al mâinilor. În ceea ce priveste pedichiura. Aparatul revolutionar în materie de îngrjire si confort Gerlach Technik Jupiter. Va elimina senzatiile produse de pedichiura realizată în mod traditional. Deoarece fluxul de apă care răceste suprafata de lucru, reduce frecarea. De asemenea, curătarea unghiilor, cât si îndepărtarea calozitătilor nu a fost niciodată o procedură usor de realizat, astfel că starea de confort specifică momentelor de relaxare era aproape inexistentă. Datorită pulverizatorului Gerlach Technik Jupiter. Redă starea de relaxare de care trebuie să vă bucura si atunci când mergi la un salon de infrumusetare.

Post A Comments