WbAddict

Salon Cartierul Francez Woman Beauty Addict, Salon Cartierul Francez

Salon de infrumusetare situat în Cartierul Francez din Baneasa

Woman Beauty Addict este un salon de înfrumusețare situat în Cartierul Francez din Băneasa. Salonul a prins contur din dorința de a le oferi tuturor femeilor servicii de lux. Ce au ca scop principal evidențierea frumuseții naturale. Echipa WB Addict, formată din experți al căror profesionalism este recunoscut în Chișinău și Moscova. Are misiunea de a accentua frumusețea nativă a fiecărei femei cu ajutorul procedurilor de înfrumusețare de ultimă generație.

Conceptul Woman Beauty Addict a devenit una dintre principalele alegeri ale doamnelor atunci când optează să beneficieze de serviciile unui salon de lux din zona Băneasa. Acest lucru a devenit posibil datorită extensiilor din păr 100% natural, de origine slavonă. Care constituie elementul de noutate oferit de salon. Doriți un păr mai lung sau o coafură mai bogată?  Extensiile de păr de cea mai bună calitate reprezintă alegerea inspirată care vă va ajuta să obțineți un aspect natural și mai strălucitor al părului. De asemenea, experții WB Addict consideră că părul reprezintă cartea noastră de vizită, iar o coafură perfectă va fi întotdeauna în centrul atenției. De aceea, cu ajutorul produselor din gama premium, aceștia vă vor oferi acea coafură care să vă accentueze trăsăturile feminine.

Cosmetica de lux, extensii de gene si laminare

Un păr bogat și strălucitor trebuie completat de către un machiaj care să vă evidențieze trăsăturile esențiale, fără a încărca tenul. Astfel, în cadrul salonului situat în zona Băneasa puteți benefica de servicii de cosmetică de lux. Specializați în aplicarea extensiilor de gene, cât și absolvenți ai cursurilor de make-up profesional. Make-up artiștii WB Addict consideră cosmetica o artă a frumosului. Un machiaj realizat în mod corect va pune în evidență trăsăturile și va oferi un plus de expresivitate chipului. La Woman Beauty Addict puteți beneficia de un machiaj simplu sau special. Realizat astfel încât chipul să își păstreze o expresie naturală, discretă, dar elegantă. Mai mult decât atât, dacă vă doriți ca genele Dumneavoastră să aibă mai mult volum, intensitate sau o alungire perfectă, vă așteptăm să testați genele fir cu fir. Cu ajutorul extensiilor de gene vă veți simplifica rutina de îngrijire. Deoarece nu va mai trebui să aplicați mascara în fiecare dimineață. Un alt beneficiu al acestei tehnici constă în faptul că veți obține o privire seducătoare în moment al zilei.

Deseori, deși genele sunt lungi și dese, sunt lipsite de acel aspect bogat.

Procedeul cosmetic non-invaziv, nedureros și semi-permanent, care nu atacă sănătatea genelor naturale se numește laminare. Aceasta reprezintă procedura ideală cu ajutorul căreia experții WB Addict vor reuși să redea genelor un aspect bogat și sofisticat. Genele vor deveni mai puternice și vor crește mai bine, iar forma acestora nu va fi afectată după somn. Procedura durează aproximativ o oră, iar efectul se păstrează până la 2-3 luni.

Forma sprancenelor

Reprezintă, de asemenea, un aspect foarte important în definirea trăsăturilor feței. Deoarece acestea constituie una dintre cele mai expresive caracteristici faciale.  Dermopigmentarea este tehnica non invazivă ce presupune introducerea pigmentului în straturile superioare ale pielii. Există mai multe opțiuni de micropigmentare, însă experții WB Addict recomandă de fiecare dată tehnica powdering. Aceasta ajuta la obținerea formei ideale pentru sprâncene. Această tehnică presupune reproducerea sprâncenelor realizate în fard. Se efectuează cu ajutorul unor ace speciale care reproduc efectul de sprânceană fardată. În urma acestei proceduri, sprâncenele vor fi bine definite, mai bogate, fiind evidențiată frumusețea naturală a chipului.

Manichiura si pedichiura

Manichiura și pedichiura reprezintă ritualuri de îngrijire estetică cu rol important în ceea ce privește imaginea pe care dorim să o transmitem. Noile tendințe, cât și grija pentru un aspect natural și sănătos al unghiilor constituie principala preocupare a tehnicienilor WB Addict. În cadrul salonului puteți beneficia de manichiură clasică, semi-permanentă sau construcții cu gel ce vor oferi un aspect îngrijit al mâinilor. De asemenea, în ceea ce privește pedichiura, dispunem de un aparat revoluționar în materie de îngrjire și confort, Gerlach Technik Jupiter. Acest aparat elimină senzațiile neplăcute produse de pedichiura realizată în mod tradițional. Deoarece fluxul de apă care răcește suprafața de lucru, reduce frecarea.  De asemenea, curățarea unghiilor, cât și îndepărtarea calozităților nu a fost niciodată o procedură ușor de realizat. Astfel că starea de confort specifică momentelor de relaxare era aproape inexistentă. Aparatul revoluționar Gerlach Technik Jupiter. Datorită pulverizatorului, redă starea de relaxare de care trebuie să vă bucurați atunci când vizitați un salon de înfrumusețare cu servicii premium

 

 

Post A Comments