WbAddict

PRIMUL ACID HIALURONIC NEINJECTABIL

Compania japoneză Forlle’d este prima firmă de cosmetice premiată cu Nobel, pentru rezultatele spectaculoase obţinute. Produsul-minune este serul cu acid hialuronic denumit Hyalogy P-effect Essence. Tehnologia din spatele acestui ser este bazată pe obţinerea de substanță în particule nano care penetrează pielea cu uşurință. Astfel, fie că alegi să folosești acidul hialuronic prin injectare sau prin ser aplicat pe direct pe piele, efectul va fi acelaşi. Diferenţa majoră constă în faptul că cele mai multe persoane vor prefera mixul dintre ser și loțiune pentru a evita injectabilul.

Produsul cel mai căutat al producătorului japonez Forlle’d, Hyalogy P-effect Essence este un ser puternic anti-imbătrânire cu efect bio-stimulant. Acesta poate fi folosit în mod regulat pentru creşterea semnificativă a rezistenţei şi a elasticităţii pielii, totodată reducând cu un procent important profunzimea ridurilor. Componenta esențială a acestui ser este acidul hialuronic, patentat să functioneze cu o masă moleculară mică, în nano-tehnologie. Acesta pătrunde printr-o absorbtie totală în membrana bazală, generând rezerve de umiditate în straturile profunde ale pielii.

ACID HIALURONIC CU REZULTATE EFICIENTE Forlle’d

Acidul hialuronic stimulează totodată și eficienta ingredienților activi, ajutând astfel la creşterea sistemului natural de apărare al pielii. Mai tehnic, bio-membrana stimulează activitatea fibroblastilor şi consolidează matricea cutanată printr-un efect anti-inflamator. Proteinele de perle hrănesc pielea cu aminoacizi, iar micro-elementele reglează procesele metabolice, aducând un aport important în consolidarea structurii pielii.

Compatibilitate: Hyalogy P-effect Essence este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten, dar şi pentru orice vârstă. Acesta poate fi folosit la recomandarea unui specialist.

Ingrediente active: Acid hialuronic cu masă moleculară mică, membrană din coaja de ou hidrolizată, proteine de perle hidrolizate (conchiolin), complex de micro şi macro elemente.

Mod de utilizare: Se amestecă 0.5ml de ser Hyalogy P-effect Essence cu 1 – 2 ml de Loțiune Forlle’d şi se întinde pe față, inclusiv pe pleoape, gât sau decolteu. Amestecul îşi va începe efectul la scurtă durată după aplicare.

Produsul este testat și recomandat de doctorul specialist dermatolog Ludmila Nastasi.

Post A Comments