WbAddict

“Sugaring” este o metodă de epilare folosită din timpuri străvechi în Egiptul antic și în alte țări din Orient.

Epilarea cu zahar funcţionează excelent pentru o exfoliere a pielii mai blândă, dar mai ales pentru o piele sensibilă! Cu cât este mai puţînă presiune asupra pielii cu atât rezultatele sunt mai bune. Acest tip de epilare are numeroase beneficii.

 

1) Epilarea cu zahăr este igienică. Pastă de zahăr este hipoalergenica și nu creează foliculita. Zahărul previne contaminarea cu viruși și bacterii. Deoarece pastă noastră are o mare concentrație de zahăr, bacteriile nu se pot dezvoltă în ambalaj. Igienă mai constă și în utilizarea mănușilor de nitril și a unui tonic esențial ce se folosește înainte și după epilare, iar înainte de acesta pielea se degreseaza cu un demachiant special.

2) Epilarea cu zahar se face cu pastă de zahăr care conține 100% ingrediente naturale, conținând doar apă, zahăr și suc de lămâie. Pastă de zahăr conține doar INGREDIENTE NATURALE, fără a fi testate pe animale și fără efecte secundare sau reacții alergice. Pasta este atât de naturală încât se poate mânca! Ceară conține mulți ingredienti chimici, majoritatea rășini și conservanți!

3) Epilarea cu zahar poate îndepărta chiar și cele mai scurte fire de par, min 1.5 mm. Tehnica epilarii cu zahăr necesită ca părul să fie crescut cu mai puțin de 1.5 mm sau să aibă între patru și șapte zile de la ras. În unele cazuri, depinde de experiența cosmeticienei, părul poate fi extras chiar după două zile de la ras. Pentru epilarea cu ceară e necesar ca părul să fie crescut de cel puțin două până la trei săptămâni înainte de tratament

4) Epilarea cu zahar duce la permanență, în timp, deci firele de păr vor crește în număr mai mic. După un număr de tratamente foliculul de păr începe să dispară. Părul crește mai fin de fiecare dată și mai rar. Deoarece zahărul poate extrage și firele scurte de par este posibil că acestea să fie extrase în faza anagena de creștere ceea ce duce la permanentă. Clienții vor vedea rezultate majore chiar după câteva tratamente.

Post A Comments