WbAddict

Our Salon Services

Coafor

De la un simplu coafat natural, la obținerea look-ului perfect pentru un eveniment important și până la o schimbare de imagine, vă invităm să vă lasați răsfățată de specialiștii noștri, în timp ce beneficiați de produse de îngrijire de ultimă generație.

salon cartierul francez

Extensii de Păr

Descoperiți extensiile din păr 100% natural, de origine slavonă, care vor oferi un aspect bogat și sănătos coafurii, cu ajutorul tehnicii minim invazive de aplicare cu sistem Tape-On, ce nu dăunează părului.

Barber

Tunsori executate impecabil, îngrijire și tuns barbă precum și consiliere din partea frizerilor noștri, totul într-un cadru intim, perfect destinat relaxării Dumneavoastră.

Make-up Profesional

Fie că vă doriți un make-up de zi, pentru un eveniment important sau make-up de mireasă, specialiștii WB Addict vă vor recomanda și realiza tipul de machiaj potrivit fizionomiei Dumneavoastră, accentuând frumusețea naturală, utilizând produse de cea mai înaltă calitate.

Manichiură / Pedichiură

În funcție de preferințele personale și de sezon, tendințele modelelor de unghii pot fi extrem de variate. Atenția și grija acordată unghiilor Dumneavoastră rămâne principiul de bază al tehnicienilor WB Addict.

Dermopigmentare sprâncene / Ochi (eyeliner) / Buze

Forma sprâncenelor, conturul ochilor și al buzelor au un rol estetic deosebit de important, acestea accentuând frumusețea naturală a chipului. Specialiștii noștri de la Chișinău și Moscova aduc la București tehnici de ultimă generație din arta dermopigmentării.

Extensii gene și laminare

Atunci când vă doriți ca genele Dumneavoastră să aibă un aspect mai bogat, să fie mai lungi și mai curbate, puteți alege unul dintre serviciile premium de extensii gene “fir cu fir” sau laminarea genelor. Specialiștii noștri vă vor consilia pentru a alege procedura ideală!