WbAddict

Our Salon Services

Coafor

De la un simplu coafat natural, la obținerea look-ului perfect pentru un eveniment important și până la o schimbare de imagine, vă invităm să vă lasați răsfățată de specialiștii noștri, în timp ce beneficiați de produse de îngrijire de ultimă generație.

salon cartierul francez
salon cartierul francez

Bridal

Descopera ofertele Bridal Beauty by WB Addict!

Dacă ești viitoare mireasă, te poți bucura de unul dintre pachetele special pregătite pentru tine de specialiștii noștri!

Extensii de Păr

Descoperiți extensiile din păr 100% natural, de origine slavonă, care vor oferi un aspect bogat și sănătos coafurii, cu ajutorul tehnicii minim invazive de aplicare cu sistem Tape-On, ce nu dăunează părului.

Barber

Tunsori executate impecabil, îngrijire și tuns barbă precum și consiliere din partea frizerilor noștri, totul într-un cadru intim, perfect destinat relaxării Dumneavoastră.

Make-up Profesional

Fie că vă doriți un make-up de zi, pentru un eveniment important sau make-up de mireasă, specialiștii WB Addict vă vor recomanda și realiza tipul de machiaj potrivit fizionomiei Dumneavoastră, accentuând frumusețea naturală, utilizând produse de cea mai înaltă calitate.

Manichiură / Pedichiură

În funcție de preferințele personale și de sezon, tendințele modelelor de unghii pot fi extrem de variate. Atenția și grija acordată unghiilor Dumneavoastră rămâne principiul de bază al tehnicienilor WB Addict.

Dermopigmentare sprâncene / Ochi (eyeliner) / Buze

Forma sprâncenelor, conturul ochilor și al buzelor au un rol estetic deosebit de important, acestea accentuând frumusețea naturală a chipului. Specialiștii noștri de la Chișinău și Moscova aduc la București tehnici de ultimă generație din arta dermopigmentării.

cosmetica

Extensii gene și laminare

Atunci când vă doriți ca genele Dumneavoastră să aibă un aspect mai bogat, să fie mai lungi și mai curbate, puteți alege unul dintre serviciile premium de extensii gene “fir cu fir” sau laminarea genelor. Specialiștii noștri vă vor consilia pentru a alege procedura ideală!

Masaj Facial / Corporal

Masajul, nu întâmplător se numește gimnastică pasivă. Folosind masajul feței, gâtului și decolteului, puteți relaxa mușchii încordați și tonifica pe cei slăbiți. Drept urmare, ovalul feței va fi strâns, ridurile și pliurile vor fi netezite sau reduse.

cabinet masajul facial
cabinet masajul facial

Epilare Sugaring

Epilarea cu zahar funcţionează excelent pentru o exfoliere a pielii mai blândă, dar mai ales pentru o piele sensibilă! Cu cât este mai puţînă presiune asupra pielii cu atât rezultatele sunt mai bune. Acest tip de epilare are numeroase beneficii.

Tratamente Cosmetice / Mezoterapie cu Dermapen

Studiind piața tratamentelor cosmetice, am ales cele mai eficiente și mai noi soluții pentru tratarea și îngrijirea facială. Alegerea noastră a fost, folosirea tehnologiilor noi combinate cu produse nu doar eficiente ci și naturale. Descoperă toate inovațiile cosmetice de ultima generație în cabinetul nostru de tratamente alături de cei mai buni specialiști.

cosmetica