WbAddict

WB ADDICT … 1 AN DE WOMEN BUSINESS

Într-o competiție din ce în ce mai acerbă pe nișa beauty. WOMAN BEAUTY ADDICT este un concept de beauty-business care a promis încă de la lansarea acestui proiect în urmă cu un an.

WB ADDICT – WOMEN BEAUTY ADDICT  a fost lansat în noiembrie 2018. Este un salon a cărui misiune principală pune accentul pe frumusețea nativă a fiecărei femei. Cu ajutorul procedurilor de înfrumusețare de ultimă generație, precum dermopigmentarea, manichiura perfectă, masagul facial și corporal o femee arată îngrijită. Și nu în ultimul rând hairstyling-ul și tratamentele cosmetice care întrețin calitatea podoabei capilare și a tenului. Salonul foloseste  produse bio și de cea mai înaltă calitate. Cu o echipă de specialiști veniți de la Bucuresti-Chișinău- Moscova salonul a devenit faimos. Profesionalismul angajaților și conceptul original creat de Nadejda Andronachi.

Nadejda s-a axat pe un concept beauty care vizează femeia de afaceri. Femeia preocupată de imaginea ei, femeia modernă care își dorește să se simtă frumoasă. Atunci când are nevoia de a apela la servicii beauty de calitate exceptională și nu numai.

Acest proiect s-a concretizat după o cercetare a pieței amănunțită. În urma căreia fondatoarea WB ADDICT, a “simțit” cererea din partea femeilor din zona business. Cerere pentru serviciile de înfrumusețare de calitate superioară, la un preț corect.

Așadar, WOMAN BEAUTY ADDICT a împlinit un an, timp în care rezultatele s-au dovedit satisfăcătoare. Un an cu realizări profesionale și cu un portofoliu de clientelă record.

Ca semn de apreciere pentru meritele profesionale ale “coechipierelor” sale. Așa cum îi place Nadejdei să le spună fetelor din echipă. Și pentru relația frumoasă care s-a dezvoltat între clienți și profesioniștii WB ADDICT.  Nadejda a pregătit un eveniment surpriză la care au participat deopotrivă specialiștii și clienții fideli ai salonului.

Acest eveniment a marcat 1 an de existență de când studioul dedicat femeilor busines a fost lansat. Lume bună, cocktail-uri alese și o atmosferă pe cinste au garantat distracție, dansuri și discutii de interes beauty, ce au avut loc în superba locație din Cartierul Francez.

Emoțiile au fost principalul ingredient al serii întrucât Nadejda a mulțumit fiecăruia din membrii echipe WOMAN BEAUTY ADDICT în parte, colaboratorilor și nu în ultimul rând sponsorilor și partenerilor de afacere.

WB ADDICT a pregătit câte o surpriză fiecărui invitat iar seara s-a încheiat cu aplauze în urma extragerii premiilor oferite de Nadejda.

WB ADDICT vă așteapă și în anul următor cu o serie de proiecte dedicate înfrumusețării, produse de înaltă calitate și aceeași profesioniști calzi, prietenoși.

Post A Comments