WbAddict

Astăzi ne confruntăm cu un subiect care ne trimite pe toate cu gandul la anotimpul calduros. La lumina  naturala care se reflecta de pe parul nostru sanatos si lucios.
Mai avem o luna din iarna care a fost destul de prietenoasa, insa cum ne mentinem parul ca in anotimpul calduros al verii?  Ei bine, multe dintre dumneavoastra ati auzit de tehnica balayage ….

Tehnica Balayage

Ce nume frantuzit … Oare ce inseamna balayage? Cum se face?  ​

Termenul balayage vine din limba franceza si se refera la tehnica de deschidere a parului intr-un mod natural. Cumva, da impresia ca suvitele voastre s-au deschis de la soare. Intr-un mod foarte omogen si cat se poate de veridic. Tehnica balayage permite reflecții clare, în ciuda contrastului cu baza.
Această colorare permanentă oferă reflexe strălucitoare si vibrante, care confera parului un degrade  natural prin punctele de lumina.

Care este diferența dintre balayage și shatush?

Ambele tratamente urmaresc sa lumineze parul incercand sa reproduca efectul natural, dar exista diferențe: spre deosebire de tehnica shatush suvitele subtiri care asigura doar o faza de usoara deschidere, tehnica balayage se realizeaza cu o prima faza de decapare și o a doua faza, prin colorare, pentru a face efectul este mai natural si mai uniform.

Cum se face balayage?

Aceasta tehica nu se poate realiza acasa. Tratamentul necesita o executie profesionista. E treaba hairstylistului care cunoaste teoria culorilor, tehinca de aplicare, timpul de actionare al activatorului sau oxidantului, viziunea de ansamblu a intregii lucrari. Hairstylistul se va consulta cu dumneavoastra si impreuna veti decide care sunt zonele ce trebuiesc deschise in functie de fizionomia, tunsoarea dumneavoastra. Ulterior, faza de colorare se va realiza folosind un pieptan de tapat, o pensula si foliile pentru izolarea meselor colorate. Dexteritatea specialistului este extrem de importanta pentru ca in functie de priceperea acestuia rezultatul poate fi cat se poate de spectaculos.

tehnica balayage

Care va fi rezultatul?

Tehnica balayage presupune decolorarea lungimilor si varfurilor pentru ca mai apoi acestea sa fie nuantate cu o culoare cate se poate de naturala, astfel incat nu va exista o schimbare foarte vizibila a culorilor, ci o accentuare naturala a tonurilor din culoarea naturala a parului dumneavoastra.

Post A Comments