WbAddict

Woman Beauty Addict este un salon de înfrumuse are situat în Băneasa, care a prins contur din dorin a de a le oferi tuturor femeilor servicii de lux, ce au ca principal scop eviden ierea frumuse ii naturale. Echipa WB Addict, formată din exper i al căror profesionalism este recunoscut în Moscova i Chi inău, are misiunea de a accentua frumuse ea nativă a fiecărei femei cu ajutorul procedurilor de înfrumuse are de ultimă genera ie.

Woman Beauty Addict a devenit una dintre principalele alegeri ale doamnelor atunci când optează să beneficieze de serviciile unui salon de lux din zona Băneasa. Acest lucru a devenit posibil datorită faptului că speciali tii WB Addict oferă servicii de înfrumuse are de calitate premium, pe care le adaptează constant noilor tendin e în materie de beauty. Pentru Woman Beauty Addict, frumuse ea este reprezentată de simplitate, iar vara anului 2019 este caracterizată de coafuri simple i feminine realizate în stilul boho-chic. Acest tip de coafură este specific părului bogat, de lungime mediu sau lung. Însă, acesta poate fi ob inut i în cazul în care părul Dumneavoastră este scurt sau rar, datorită extensiilor din păr 100% natural, de origine slavonă, care constituie elementul de noutate oferit de salon.

Un păr bogat i strălucitor trebuie completat de către un machiaj care să eviden ieze trăsăturile esen iale, iar vara aceasta machiajul bronze-glow este unul dintre cele mai apreciate. Pleoape cremoase în nuan e de piersică ori cupru, un blush într-un subton de ro u i buzele voluptoase reprezintă elementele esen iale ale acestui tip de make-up. Serviciile de cosmetică de lux de care pute i beneficia în cadrul salonului situat în zona Băneasa, oferă si realizarea acestui tip de machiaj.

Pentru make-up arti tii Wb Addict, cosmetica reprezintă o artă a frumosului i consideră că o privire seducătoare este ideală pentru un make-up bronze-glow. O astfel de privire presupune ca genele să aibă volum, intensitate, cât i o alungire perfectă, iar acest lucru poate fi ob inut cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir. De asemenea, dacă genelor le lipse te doar acel aspect bogat, speciali tii vă recomandă laminarea genelor. Acesta este un procedeu cosmetic non-invaziv, nedureros i semi-permanent, care nu atacă sănătatea genelor naturale. Astfel, datorită acestei proceduri, make-up arti tii WB Addict vor reu i să redea genelor Dumneavoastră un aspect bogat i sofisticat. Genele vor deveni mai puternice i vor cre te mai bine, iar forma acestora nu va fi afectată după somn. Procedura durează aproximativ o oră, iar efectul se păstrează până la 2-3 luni.

Forma sprâncenelor reprezintă, de asemenea, un aspect foarte important în definirea trăsăturilor fe ei, deoarece acestea constituie una dintre cele mai expresive caracteristici faciale. În ceea ce prive te noile tendin e ale verii 2019, sprâncenele naturale reprezintă cea mai inspirată alegere. La Woman Beauty Addict pute i ob ine un look natural al sprâncenelor cu ajutorul procedurii de micropigmentare, o tehnica non-invazivă ce presupune introducerea pigmentului în straturile superioare ale pielii. Există mai multe op iuni de micropigmentare, însă exper ii WB Addict recomandă de fiecare dată tehnica powdering, deoarece aceasta ajută la ob inerea formei ideale pentru sprâncene. Această tehnică presupune reproducerea sprâncenelor realizate în fard i se efectuează cu ajutorul unor ace speciale care reproduc efectul de sprânceană fardată. În urma acestei proceduri sprâncenele vor fi bine definite, mai bogate, fiind eviden iată frumuse ea naturală a chipului.

Manichiura i pedichiura reprezintă ritualuri de îngrijire estetică cu rol important în ceea ce prive te imaginea pe care dorim să o transmitem, iar anul 2019 vine cu inova ii ce in de forma unghiei, de îngrijirea i protejarea acesteia. Astfel, pentru o manichiură la modă vara aceasta, WB Addict recomandă unghiile în formă de migdală. În cadrul salonului Woman Beauty Addict pute i ob ine acest tip de unghie i de asemenea, pute i beneficia de manichiura clasică, semi-permanentă sau construc ii cu gel ce vor oferi un aspect îngrijit al mâinilor. În ceea ce prive te pedichiura, aparatul revolu ionar în materie de îngrjire i confort, Gerlach Technik Jupiter, va elimina senza iile produse de pedichiura realizată în mod tradi ional, deoarece fluxul de apă care răce te suprafa a de lucru, reduce frecarea. De asemenea, cură area unghiilor, cât i îndepărtarea calozită ilor nu a fost niciodată o procedură u or de realizat, astfel că starea de confort specifică momentelor de relaxare era aproape inexistentă. Datorită pulverizatorului, Gerlach Technik Jupiter, redă starea de relaxare de care trebuie să vă bucura i atunci când mergi la un salon de înfrumuse are.

Post A Comments