WbAddict

HAPPY HOUR pentru BUSINESS WOMEN la salonul WB ADDICT (wbaddict.ro)

CADOUL perfect pentru dumneavoastră!

HAPPY HOUR pentru BUSINESS WOMEN la salonul WB ADDICT

Dacă ești o femeie de afaceri de succes sau o tânăra care muncește din greu într-o multinațională, atunci îți dai seama de importanța stilului tău la locul de muncă.  Când vine vorba de „ținuta business”, modul în care îți porți părul este la fel de important ca îmbrăcămintea pe care o adopți la locul de muncă. Unele medii businesses necesită o ținută mai profesională, clasică, în timp ce altele permit un mediu mai relaxat.  Oricum, stilul personal este primul lucru pe care îl vor observa colegii sau partenerii de afaceri.

Timp rezonabil pentru business-ul tău!

Este un „fapt cert”: părul tău spălat, coafat și tuns te poate ridica în ierarhie la locul de muncă. Femeile de afaceri cu părul îngrijit sunt mult mai apreciate decât femeile care nu apelează la serviciile de hairstyling. Oricare dintre ținuta pe care o abordezi la serviciu, fie că ești o tânăra aspirantă pentru un post de conducere sau o femeie de afaceri, fiecare dintre voi va confruntați cu problematica timpului. Nu contează că ești genul de femeie care știe cum să poarte o îmbrăcăminte bunisess, sau că ești femeia independența mereu în pas cu moda care știe că geanta unei femei nu se mai asortează cu îmbrăcămintea. Contează însă stilul îngrijit pe care îl adopți iar succesul garantat în afaceri ține de imaginea pe care vrei să o arăți celor din juru tău.

COAFURĂ în numai câteva minute!

Femeile din întreaga lume și-au pus amprenta în afaceri în ultimii 25 de ani.  Astăzi, demarăm un proiect dedicat femeilor din zona business. Iată soluția ideală de a întâmpina femeile care nu au timp pentru altceva decât pentru munca lor.

Fie că vorbim despre un simplu spălat, un coafat lejer sau pur și simplu un aranjat, chiar dacă dacă ai păr scurt, păr lung sau păr mediu specialiștii salonului nostru vor eficientiza munca voastră și vă oferă servicii de calitate în cel mai scurt timp.

ALEGE HAPPY HOURS pentru un styling rapid și modern!

Acestea fiind spuse, dorim să vă împărtășim oferta în materie de coafură pentru fiecare dintre dumneavoastră, doamnelor.

Vă oferim oferta BUSINESS coafură:

PĂR SCURT 30 RON

PĂR MEDIU 35 RON

PĂR LUNG  45 RON

Oferta este VALABILĂ de LUNI până VINERI , orele 8:00 AM.

Post A Comments