WbAddict

Welcome to WB Addict

„Frumusețea înseamnă naturalețea, îngrijirea, și eleganța ce îi oferă unicitate fiecărei femei. În 2018, mi-am propus să aduc la București aceeași grijă față de frumusețea naturală pe care o susțin la Chișinău de 10 ani, lansând conceptul Woman Beauty Addict.

Misiunea principală a echipei noastre de specialiști de la Chișinău și Moscova este de a accentua frumusețea nativă a fiecărei femei, cu ajutorul procedurilor de înfrumusețare de ultimă generație, precum dermopigmentarea sprâncenelor, ochilor și buzelor, tratamente cosmetice utilizând produse de cea mai înaltă calitate sau extensii de gene fir cu fir.De asemenea, extensiile din păr 100% natural, de origine slavonă, vor oferi un aspect bogat și sănătos coafurii, completând perfect frumusețea naturală a chipului.

Vă așteptăm cu drag la Woman Beauty Addict, pentru a vă bucura de profesionalismul experților noștri, într-un cadru în care eleganța și confortul se armonizează, oferind atmosfera specifică momentelor de relaxare deplină…”

– Nadejda Andronachi, Founder

Our Team

null

Iana Veclici

Hairstylist

Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniul Hair Styling, sunt specializată și în aplicarea extensiilor de păr 100% natural. Consider că un păr sănătos, îngrijit corect și coafat cât mai natural pot reprezenta cea mai bună carte de vizită. Sunt pasionată de ceea ce fac și iubesc să creez frumusețe!

null

Aurica Covrig

Nail Artist

Absolventă a cursurilor specializate de podologie, sunt specialist în Manichiură/ Pedichiură clasică și cu aparat, precum și în extensia unghiilor. Cu o experiență de lucru de 13 ani, îmi place să fiu mereu în pas cu tendințele și trendurile în frumusețe.

null

Elena Malai

Lashmaker și Make-up Artist

Din anul 2010 activez ca Make-up Artist, iar de 5 ani sunt specializată și în aplicarea extensiilor de gene. Tehnologiile din acest domeniu se schimbă foarte des, de aceea dezvoltarea constantă este esențială pentru mine. În plus, ador ceea ce fac! În decembrie 2018, am absolvit cursuri de make-up, extensii gene (Megavolume) și laminarea genelor în Kiev, tendințele principale în beauty plecând din Ucraina și din Rusia.

null

Inga Grozavu

Brow artist

Buna! Eu sunt Inga, Brow Artist cu un background de jurist, însă ARTA a învins! Un make-up nereușit, realizat de către un make-up artist neîndemănatic, m-a determinat să pătrund în culoarele industriei beauty. Am învățat mult si de la cei mai buni, de la maeștri în arta tatuajului și până la specialiști americani de top în aplicarea extensiilor de gene. Astăzi, actrițe boeme, doamne de afaceri sau mămici frumoase din Moscova, București și Chișinău vin la mine!

null

Irina Melnic

Hairstylist

Cu o experiență de 13 ani în domeniul frumuseții, sunt absolventă a cursurilor ținute de specialiști de renume mondial: Patric Kalle Dmitry Vinokurov Studio School (Coloristică și tehnică de tunsoare) și Aliona Ali Share (Tehnică de tunsoare). De asemenea, sunt specialist în aplicarea extensiilor de păr cu bandă, fiind absolventă a școlilor de renume din domeniul extensiilor de păr din Odessa (Ukraina) și Moscova (Rusia).

null

Irina Kyrmyzi

Make-up Artist

Bună! Eu sunt Irina, absolventă a cursurilor de make-up profesional, precum și a Facultății de Arte Plastice și Design. Fiind atrasă dintotdeauna de tot ceea ce reprezintă frumosul și esteticul, sunt pasionată de artă în toate formele ei. Este domeniul în care mă regăsesc, care mă inspiră și căruia i-aș dedica tot timpul meu!

null

Tatiana Ghermanschi

Masaj

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul masajului și kinetoterapiei, sunt specializată și perfecționată național cât și internațional în masaj curativ, drenaj limfatic, SPA proceduri, estetica facială și corporală și SPA sugaring. Te aștept în salon pentru masaj de relaxare, masaj facial, clasic, anticelulitic, de remodelare corporală, sugaring (epilatul cu zahăr), stilizare sprâncene. Vină în salon să sculptăm corpul așa cum ți-l derești.

maria

Maria

Manichiura

Vă salut! Eu sunt, Maria, tehnician manichiură, stilist protezist unghii false cu un stagiu de 5 ani în această frumoasa meserie. Pentru mine este important ca mainele și picioarele tale să arate impecabil și pentru asta îmi dau toata silința. Vă astept cu drag să facem magie și să transformăm împreuna unghiuțele în adevărate opere de artă.

 

vera donici

Vera Donici

Barber

Am inceput activitatea in beauty ca profesor al „Școlii Viozon”, unde am predat design pentru unghii, și mai apoi am inceput munca de hairstylist si make-up artist la televiziunea „Nafar Televista” din Spania. Am continuat munca in calitate de hairstylist, tot în Spania în Salon „Plan B”.

La „Navarra Fashion Week” am fost responsabilă de coafura modelelor în toate zilele de spectacol. Am avut șansa să văd și să experimentez toți pașii necesari în construcția acestui eveniment.

Participând la „Pasarela 948”, un eveniment creat pentru mărcile de imbracaminte: H&M, Zara, Urban, Stradivarius am acumulat experiența în relizarea coafurii în concordanța cu colecția brandului. In acest mod mi-am descoperit calitățile și am învățat să adaptez coafura diferitelor modele vestimentare.

Lavinia

Lavinia

Tratamente Faciale

Bună găsit, vouă! Mă numesc Lavinia și sunt specializată în proceduri cosmetice și corporale și am  peste 12 ani de experiență în domeniu. Absolvind școala de estetică în Italia, mă mândresc cu munca mea și drept urmare, iubesc ceea ce fac. Și asta se vede în rezultatele muncii depuse.

Mă ocup de remodelare corporală prin masaj cu super experiență în masajul limfo-drenant anticelulitic, masaj de relaxare și masaj de tonifiere.

null

Laura Afteni

Manager